Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
GBNTapes
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Klittenband (klittenband-import.nl)
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

Kabelbinders - CableStrap voorzien van custom label (1e druk) + gesp

Selecteer hier de gewenste afmetingen, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

CableStrap kabelbinders zijn speciaal ontwikkeld voor het bundelen van kabels die op lokatie gebruikt worden en na gebruik moeten worden opgeborgen. CableStrap biedt u een alternatief voor het "knopen" van kabels, hetgeen op de lange duur zonder twijfel tot beschadiging van de kabel en daarmee tot ongewenste storingen leidt.

Voorziet kabels van een kleurcode
De diversiteit aan kleuren maakt het mogelijk aan ieder type kabel een afzonderlijke kleurcode toe te kennen. CableStrap is leverbaar in maar liefst 24 verschillende kleuren.

IJzersterk
Cablestrap is vervaardigd van INDUSTRIAL VELCRO(r) (klittenband met een levensduur van tenminste 10.000 openingen) en voorzien van een ijzersterke pulltab (label), waardoor de CableStrap éénvoudig te openen en te sluiten is.

Eenvoudig semi-permanent te bevestigen*
CableStrap voorzien van custom label + gesp is aan het uiteinde voorzien van een rechthoekige metalen gesp die het mogelijk maakt de kabelbinder semi-permanent aan de kabel te bevestigen. (*afbeeldingen m.b.t. de bevestiging (thumbnails) zijn gebaseerd op Cablestrap Standaard voorzien van gesp. Het bevestigingsprincipe is identiek voor alle types voorzien van een gesp).

Specifieke kenmerken van CableStrap voorzien van custom label + gesp (1e-druk) (CableStrap cll gesp-1)
CableStrap cll gesp-1 is qua uitvoering gelijk aan CableStrap Standaard voorzien van gesp, met als belangrijk verschil dat de pulltab (het label) voorzien wordt van uw bedrijfslogo c.q. uw tekst. Let op: indien u eerder Cablestraps voorzien van custom label bij ons heeft besteld, gelieve u voor uw offerte aanvraag gebruik te maken van CableStrap voorzien van Custom Label (herdruk) + gesp, aangezien voor reprint orders lagere prijzen gelden (i.v.m. het feit dat de drukplaat in dat geval reeds aanwezig is).

Verwerkbare computerbestanden t.b.v. de opdruk
Voor de opdruk kunnen wij uitsluitend vectorbestanden (zoals adobe illustrator (.ai) en coreldraw (.cdr)) verwerken. Pixelbestanden zoals .jpg, .tiff., .gif e.d. zijn voor dit proces ongeschikt. Indien u niet over de benodigde bestanden beschikt kunnen wij u behulpzaam zijn bij de reconstructie van uw logo in het benodigde bestandsformaat.

Minimum afname CableStrap cll gesp-1
De minimum afname voor CableStrap cll gesp-1 bedraagt 500 stuks, waarbij kleur en lengtemaat (per breedtemaat) per 100 stuks gevarieerd kunnen worden.

Overige leverbare uitvoeringen;

CableStrap voorzien van Custom Label (1e druk)
CableStrap voorzien van Custom Label (herdruk)
CableStrap voorzien van Custom Label + (herdruk) + gesp
CableStrap Standaard
CableStrap Standaard voorzien van gesp

Afmetingen:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal verpakkingseenheden:Aantal Vpe:
Bedankt dat u gekozen hebt voor GBN Tapes Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Tapes & Klittenband voor Particulier Verbruik
Tapes & Klittenband voor Zakelijk Kleinverbruik(afname per rol)
Tapes voor Zakelijk Grootverbruik(afname per doos)